Resa till Los Angeles

Resa är en av mina absoluta favoritsysselsättnignar här i livet, och ännu finns det en hel del plaster kvar för mig att besöka. Än så länge så har jag besökt de flesta kontinenterna runt om i världen, men konstigt nog så har jag aldrig besökt USA och Nordamerika. Jag var på väg till New York en gång, men blev i sista minut tvungen att avboka min resa på grund av magsjuka.

Nu har jag däremot äntligen tagit mig i kragen och bokat min biljett till The city of Angels, nämligen Los Angeles. Jag letade bland alla billiga flyg till Los Angeles, och hade turen att hitta en riktigt prisvärd biljett till slut. Jag slog till och nu bär det av om två veckor. Det ska bli så himla kul, men framförallt spännande.

Man har ju hört ju så mycket om denna nästan mytomspunna stad, och därför har jag alltid velat åka dit och bilda mig en egen uppfattning. Kommer jag att få se en kändis i verkligheten och är det verkligen så lyxigt och glamouröst som alla påstår? Ja, som ni förstår så har jag väldigt många förväntningar inför min resa till Hollywood. Men det är väl ändå med all rätt? För så mycket som man sett och hört om denna staden så kan man ju inte förvänta sig något annat.