Trender inom resebranchen

Man kan utan tvekan konstatera att det råder trender inom reseindustrin. För ända sedan vi började åka på charter till Kanarieholmarna på 70-talet, så har vi sett att det har skett tydliga förändringar när det kommer till var vill resa och hur.

Nu för tiden så har vår syn på att resa förändrats en hel del, och i dag så kan vi resa runt om i hela världen utan att det behöver bli några större konstigheter. För varje år som går så öppnas allt fler vyer upp till oss resenärer runt om i världen, vilket i sin tur gör det allt mer spännande att resa.

Jag är helt övertygad om att för varje år som går så kommer vi att se nya trender jnom inom resekulturen. Vi har hittills det en hel del tydliga trender genom åren, till exempel Grekland, Thailand och Egypten. Nästa år så är det en Costa Rica resa som gäller för min del. Ett resmål som i övrigt är på väg upp och definitivt kommer att bli en trend. Sydamerika överlag är den senaste trenden på uppgång. Det är kontinenten som har allt. Klimatet, människorna och billiga priser. Och vad mer än detta kan man önska sig?